U Click Me...I Click U Back

Sunday, May 15, 2011

Menu Malam Jumaat...


ikan bakar (pertama kali buat).. hahaha.. tu pun saya up gambar nih.. patutnya dia vertikal.. tp dia jadi menegak lak.. jenuh adjust.. failed.. so kelihatan saya ambik gambar memanjangkan

*eh.. kenapa aku guna saya erk*


kalau dah ikan bakarnya pertama kali.. maknanya kuah kicap ni pun 1st attempt.. and alhamdulillah.. Mr Hubby and the kids told me that was delicious.. mereka happy saya happy jugak!!


tambah sup sayur dengan goreng telur dadar (tiada dalam gambar) sebab kami semua dah jadi pelahap tegar.. licin semua kami bedal!!


p/s : uols masak apa erk dinner malam semalam??

4 comments:

Zyash said... Reply Comment

Wah...semuanyer nampak menyelerakan lah....btw.. SELAMAT HARI GURU

rohaadam said... Reply Comment

nmpk sodap..1st gmbr tu..ingat kan lamb grilled....hihihi

░♥si lampu neon♥░ said... Reply Comment

wowww mesti sodap nii cayaaaalh

Lizan said... Reply Comment

kalau dah ada kuah kicap, memamg semuanya jd sedap even ratah jantung pisang alone pun boleh licin nasi satu pinggan.. masak best2 lagi ya chekgu.. esok ada announcement.. apa la tu ya.. :)