U Click Me...I Click U Back

Tuesday, May 3, 2011

Menu Berbuka Hari ni...

As salam

misi berpuasa ganti untuk hari pertama succeed.. and alhamdulillah.. selamat dah berbuka dengan lauk yang sangat simple.. dan alhamdulillah sebab kuat berpuasa hari ni tanpa rungutan..

alhamdulillah.. balik awal hari ni.. Tuesdays kami balik kul 6 petang.. so cepatla setelkan masak2 untuk berbuka.. coz lauk basah dah siap2 letak kat peti ais bahagian bawah.. tapi Mr Hubby called sebelum balik.. konon nak belikan something for me untuk break my fast.. tp aku cakap tak payah.. aku nak masak..

Mr Hubby aku memang selalu camtuh.. dia selalu akan belikan something yang best untuk aku berbuka.. tp aku cakap tak payah kot... yelar.. anak2 and dia sendiri nak makan.. so better aku masak daripada beli makanan kat luar.. lagipun lauk penuh dalam freezer.. so jangan membazirkan.. hehehe

layan lauk2 simple yang dah jadi isi perut tadi...

masak karin telur express

sambal tumis udang sekelip mata

note : ada baki 6 hari lagi misi mengganti puasa... insyaAllah.. nak puasa direct kalau Allah izinkan.. kecuali weekend...


2 comments:

Bella Bell said... Reply Comment

wahhhh..sedapnya..tiba2 lapar..huwaaa...nk makan! nak makan!


ehh..saya ada 4 hari lagi xganti puasa..halamak!! hehee~~


^__^v

Chekgu Azrine said... Reply Comment

kena ganti cepat2.. babap kan!!