U Click Me...I Click U Back

Tuesday, May 17, 2011

Malas nak citer.. buat sakit hati jek

cikgu yang tak de mood nak ke sekolah... huhuhu

As salam, sadisnya je tajuk, tapi aku hanya manusia biasa yang terpaksa meluahkan perasaan tidak puas hati aku sebab tiada sambutan hari guru untuk kami di sekolah ni, guru2 dikehendaki mengada P&P macam biasa, murid2 kena masuk kelas mcm biasa, bawak buku mengikut jadual macam biasa, eh, apa kejadahnya!!!

*MALAS NAK CITER.. BUAT SAKIT HATI JEK*


di kantin sekolah.. sebab dah tahu tiada sambutan untuk dikenang.. maka kami mengambil gambar syok sendiri untuk kenang2an hari guru 2011

aku with emmi and intan.. celebrating ourself with pupils' gift... thousand thanks to them!!

me with ayien and hajar.. they wore theme colour for hari guru.. me boycotting!!

anyway.. HAPPY TEACHER'S DAY TO THOSE TEACHERS OUT THERE...

9 comments:

miss Fyqa said... Reply Comment

Selamat Hari Guru kak :)

happy2 selalu =)

cik pulau said... Reply Comment

selamat hari guru kak...
nape takde sambutan??huhuhu

sabor yer..^^,

Qaseh chenta said... Reply Comment

Selamat hari Guru...
Lor...apsal xde sambutan,mungkin die wat lambat sikit kot...

Zyash said... Reply Comment

Salah 1 dugaan menjadi guru... pape pun, just celebrate ur way!!btw...nice background...hehe

missdora said... Reply Comment

kak ! selamat hari guru.. :)

CapsLock MakcikPC said... Reply Comment

Selamat hari guru untuk kamu ye. Walaupun akde sambutan. Tapi sambutan di blog pun best juge ;)

Lizan said... Reply Comment

tak best lah takde celebration.... cikgu2 buat potluck sendiri jer lah.. lepas tu jemput guru besar tengok dia datang ke tak datang..hii hii

Chekgu Azrine said... Reply Comment

kekawan semua -

haah.. memang takde sambutan pun.. bkn sambut lambat.. mmg GB tak bg sambut...

apa2 thanks for dropping by

Si DauN CeRi said... Reply Comment

akak.. selamat hari guru.. terlambat lah wish.. hehe tape kan..