U Click Me...I Click U Back

Friday, May 20, 2011

Hadiah Hari Guru.. Thanks to my pupils

As salam

walaupun sedih tak sambut hari guru, tapi Alhamdulillah, masih lagi murid2 sudi memberi hadiah kepada kami para guru, even tak banyak macam masa aku di sekolah lama, but I really2 appreciated..

tudung je dapat 2 helai, tudung mahai lak tuh, kerongsang, barang2 perhiasan, coklat semua dah habis anak2 aku bedal, hahaha...

malas nak citer panjang ler.. layanla sebahagian daripada hadiah yang aku dapat masa hari Isnin n Rabu...

thanks for my beloved pupils...

1 comment:

Zyash said... Reply Comment

Bestnyer jadi cikgu...hhehehe, teringat dulu2..kitorg buat giant card mewakili 1 kelas, cantik pulak tu....