U Click Me...I Click U Back

Friday, May 20, 2011

Gambar - Aktiviti Hari Ibu di TTTW

As salam

mengantuk hari nih.. kereta lak buat hal kat sek.. tak sampai berapa saat kereta berjalan.. terus mati enjin dengan sendirinya.. aku pun tak tahu apala masalahnya.. tapi korang tahula akhir2 bulan kalau keta wat hal.. memang tensi!!

nasib after 2 hours.. my car dah ok.. but Mr Hubby was told me that dorang fix untuk temporary jek.. nak cari barang apa ntah.. baru buat later on.. at the moment still boleh lagi drive macam biasa sebab aku pun bukan jalan jauh.. secoet je sekolah aku tuh.. alhamdulillah.. syukur segalanya dah ok..

balik pada citer bertajuk seperti di atas.. actually aku ada sambut hari ibu secara sederhana dengan anak2 aku without hubby's around.. sebab Hubby keje masa tuh.. so me was planning nak jejalan breakfast kat Titiwangsa.. and stroll around la sekitar taman tuh kan.. memang selalu gi sana.. tapi selalu gi petang2.. kali ini bawak anak gi pagi2.. sarapan kat sana.. posing is a must!!

layan gambar sampai muntah!!

anak2 menunggu sarapan yang lambat.. membedal buah jambu dulu...

my youngest was happy while eating fruit

posing before stroll around

sekali sekala UMMInya berposing.. ala2 childish.. bukan selalu erk..

one happy family

with kak ngah

with kakak

with adik

bermulanya perantauan kami di Taman Tasik Titiwangsa...

~to be continued.. aku mengantuk sangat!!~

2 comments:

Cahayamata said... Reply Comment

puas2kn diri bersama mereka.. nanti bila masing2 dh besar, dh hidup berasingan, u'll be sunyi.... believe me.

Chekgu Azrine said... Reply Comment

adik ain.. thanks for always remembering me..