U Click Me...I Click U Back

Tuesday, May 3, 2011

Cuti 3 hari yang membosankan...

As salam

hari ni baru nak mula ganti puasa selama 7 hari.. sila berusaha wahai azrine..!!

sekarang ni dah tak boleh macam dulu2 pose tanpa sahur.. wajib sahur.. kalau tak.. sure tak larat..

aku sahur kul 5pg td.. makan burger and nescafe.. okla tuh.. kalau nak suruh aku makan nasik.. aku tak leh nak telan.. tu pun jenuh nak habis burger seketul... air pun payah nak telan.. tido lagi sedap time tuh.. hahaha

korang semua cuti 3 hari gi mana erk??

aku sangat membosankan.. sesi menternak lemak je la.. masak... kemas rumah mop segala bagai.. sebab lately anak dara aku yang sulong tu mai penyakit kencing malam daa.. so aku siap2 set alarm kul 2pg gerak dia bangun gi bilik air kencing.. kalau tak.. fuhh.. korang boleh bayangkan camne bau kencing orang tua tau.. muntah hijau sat.. siap kena cuci karpet beb.. kesian Mr Hubby.. huhuhu

masak lemak tumis udang... walah!!

lunch semalam...

hari sabtu punya program.. aku pergi kenduri kahwin kawan aku dah pangkat mak2 ngan aku.. cikgu gak.. ngaja satu sekolah ngan aku masa aku ngaja sekolah lama.. SKGS.. actually cikgu ni kawan MA aku.. kira jiran sebelah2 rumah gitu.. anak2 dia tu kawan2 sepermainan aku je...

best dan happening.. jumpa semua kawan2 SKGS (damn missed them alot!!).. muda tua.. kakak2.. adik2.. semua aku jumpa.. and dorang cakap.. sunyi takde aku lagi kat SKGS.. huhuhu.. sedih aku!!

pengantin lelaki dan perempuan.. anak kawan aku tu yang perempuan.. cikgu gak dia nih... husband dia pun cikgu.. bercinta satu sekolah tempat ngaja katanya..

bekas anak2 murid aku masa di SKGS.. main cak lek pong..

aku with kak ina.. kakak kesayangan aku.. ramai lagi aku jumpa.. tapi takde mood la nak bergambar.. masa tu mood nak sembang je.. boley??

~SEKIAN WEEKEND AKU YANG SANGAT BORING~

P/S : aku ajak Mr Hubby jejalan dia tak mo.. katanya suruh simpan duit sopink kat Bandung.. ek eleh.. camne dia tahu aku ajak kua jejalan.. nak sopink erk.. kantoi sat!!

2 comments:

rohaadam said... Reply Comment

kalau saya pun cuti lelama duk rumah,gerenti dah panas punggung,ada jer nak menabur duit kat shopping mall tu..ishhh..bila nak insafkan?

Rina AVAIL a.k.a cik betty said... Reply Comment

sy pun bosan..sesi g kenduri kawen jelah..husband kt nak g jalan ongkosnya dulu sihhh harus dipikirinn