U Click Me...I Click U Back

Saturday, May 7, 2011

Come Fall in Love with Dilwale Dulhania Le Jayenge


As salam.. selamat pagi Sabtu..

korang masih ingat tak cerita gempaq ni.. cerita yang membuka mata rakyat Malaysia.. bahawa kita tak malu nak tengok cerita Hindi..

cerita ni aku tengok wayang dengan family aku.. Abah aku belanja tengok sebab kami mula dengar lagu je masa nih.. takde la teringin lagi nak tengok filem dia sebab tak tahu sapa acting dalam tuh.. tengok2 my gorgeous Kajol and The best SRK.. apalagas.. keluar wayang terus tengok.. masa tu tak silap umur aku tengah nunggu SPM kot.. fuhh.. nampaknya sudah TUA aku erk.. hahaha

korang tahu tak cerita ni masih lagi ditayangkan di pawagam2 di Mumbai dan sudah pun melengkap 800 minggu tayangan di sana.. dan the best thing is.. this film is still running there.. fuhh.. dasat!!

eh.. kenapa aku melalot je ni.. aku cuma nak cakap.. korang mesti menunggu di depan kaca TV anda pada pukul 2 ptg ni.. di TV3 kerana buat pertama kalinya.. TV3 akan menayangkan filem in di TV.. dan b4 tak pernah lagi ditayangkan di mana-mana stesen TV even berbayar atau free.. soo.. jangan lupa melekat di depan TV na.. (orang TV3 kena bayor aku ni sikit... aku tetiba jadi promoter tidak berbayor plak..haihhh)

3 comments:

~~Ticer Wann~~ said... Reply Comment

akk suka layan bollywood gak ehh? sama la kita... jom layan petang ni.. :))

Lizan said... Reply Comment

saya pun tengok sekerat tadi sampai part kajol kena anto balik india..peh tu si kecik ni nangih nak nen, langsung terencat nak tengok hindi, tapi srk ngan kajol memang ada chemistry bila belakon bedua kan.

Chekgu Azrine said... Reply Comment

wah..cerita ni hebat sangat

thanks to uols sebab sudi singgah