U Click Me...I Click U Back

Thursday, May 5, 2011

Cerita aku pada 05052011

As salam

Alhamdulillah.. dah selamat 2 hari berpuasa ganti.. tinggal lagi 5 hari.. doakan aku dapat laksanakan even though aku punya tengkuk sangat sakit due to low blood pressure.. penyakit ni kalau less makan.. mulala dia nak tangkap tengkuk ngan kepala.. the best thing I've done was.. took a 1/2 hour nap at surau.. at least kurang sikit pening2 tuh...


lepas je berbuka.. mulala perasaan kat atas tu bermain2 di kepala.. ye.. aku sangat penat selepas diisi dengan nasi lemak.. tu jek aku sempat beli sebab dapur rumah aku under maintainance tadi.. Mr Hubby tukar pintu dapur yang bakal2 nak roboh aje.. bukan apa.. dah lama mintak Tuan rumah setelkan.. tapi dia nak gak suruh kitaorang buat and deduct dari $ sewa rumah..

hari ni class pun agak full.. mujur ada masa 1 jam gap.. dan aku ambik masa tidur di surau sekolah selepas Zohor tadi... tu yang segar sikit dan boleh update blog.. hehehe

tapi bila perut dah kenyang mulala sleepy.. aku nak layan "THE THORNS BIRDS" dulu.. then baru lena.. nasib rumah dah sapu siang tadi.. huhuhu

~SELAMAT BERISTIREHAT DAN EH.. SELAMAT MALAM JUMAAT.. HAHAHA
(
gelak jahat)~


2 comments:

Si DauN CeRi said... Reply Comment

malam jumaat dah keee??? hehe nape akak gelak jahat tuu.. tadi ade kes rompak bersenjata kat lorong umah saya.. scary betul.. hu3


selamat bermalam jumaat kak azrin.. heeee

Amy Syaquena said... Reply Comment

baru perasan malam ni malam jumaat hehehe...