U Click Me...I Click U Back

Friday, June 3, 2011

Buat $ Dengan iPanelonline

As salam

(this is the sticky post.. for new the new entry.. please scroll down)

actually dah lama aku register paypal ni.. since January 2011, tapi aku lupa nak buat hebahan sebab aku dok menunggu survei untuk dijawab.. selepas selesai menjawab survei then baru mata akan masuk dalam acc paypal kita.. mudahkan.. hanya dengan menjawab survei.. maka anda boleh membuat $..

untuk register.. sila klik SINI

9 comments:

cik pulau said... Reply Comment

paypal tu ape kak???
lalala~

Chekgu Azrine said... Reply Comment

cik pulau - sila klik je and dapat tahula apa tuh paypal.. ramai dah buat duit ngan benda nih.. tak tipu tau!!lalala

アヌム ちゃん~~ said... Reply Comment

Salam. moshi2..jalan2 singgah sini kejap..nice blog :)
Sudi2 la baca my new entri @ frommetoyou ni ye..arigatou..(^____^)

deqlis said... Reply Comment

happy teacher's day...:-)


paypal ya.. kena ada link ke online bank ke?

EZAN IDMA said... Reply Comment

salam sis

Untuk makluman , hadiah penyertaan akan diberikan kepada semua peserta Nama Baby contest dan akan dipos pda bulan 6 nanti. di harap dapat menghantar sekali lagi alamat, nama anda dan nama baby. ke iezanidris@yahoo.com.my , maaf lambt :)thanks :)

Mama Zharfan said... Reply Comment

salam ziarah
tq sbb selalu singgah kat my blog :)
sbg tanda tq, i dh letak ur blog in one of my blog list :)

alinac lover said... Reply Comment

nk kena p tgk ni~

Adda said... Reply Comment

mcm tertarik .. nak cuba lahh ..

nih link saya : jemput singgah

Zuwairi Aiman said... Reply Comment

Salam kunjungan... senang2 singgah la ke blog saya ;)