U Click Me...I Click U Back

Monday, May 16, 2011

Bila cikgu2 SKTM2 Giler Mangga...


actually mangga ni pokok yang ditanam oleh Tuan Rumah aku.. tapi sejak aku duduk situ.. kemain lebat lagi buahnya.. alhamdulillah.. banyak dah aku dapat beramal dengan pokok nih dengan bersedekah di SKGS (sek lama aku) dan jugak sek baru aku skang nih.. ada dh 3 trip aku bawak gi sekolah dan open boot suruh dorang pilih...
- ini ada sebahagian je sembat aku snap.. coz Mr Hubby sedang mengait lagi.. so penuh gakla satu boot keta nih-

tak caya sila tengok gambar di atas... pilih2.. yg mana2 kau suka... hahaha

nampak sangat dorang ni suka makan buah mangga.. aku mungkin dah muak kot... sebab dh selalu sangat.. ehhh??

tengokla.. kak rose siap posing bersungguh angkat buah mangga tuh.. apa daa.. haru betul bila cikgu dan giler makan buah mangga nih.. apa2 pun.. semoga korang semua bergembira erk.. insyaAllah.. esok aku kait lagi and bawak lagi k...

p/s : apa2 pun sedekah itukan satu amalan mulia...

8 comments:

miss Fyqa said... Reply Comment

mangga!. feveret my family..
semalam baru makan :)

'idun sa'idun said... Reply Comment

wahhh.. bestnyaaa... mangga kat rmh kita ni, dah tamo berbuah dah.. nak mkn mangga mmg kena beli aje laa.. huhu

░♥si lampu neon♥░ said... Reply Comment

cool siot ! sporting amik gambo =P

Anonymous said... Reply Comment

cikgu SKTM??
Taman Maluri ke?

Chekgu Azrine said... Reply Comment

thanks semua sebab sudi singgah sini.. btw.. SKTM (2) ialah SK Taman melawati 2

Mrs.Qarlista said... Reply Comment

kak rine..happy teachers day! semoga terus bersemangat menjadi pendidik! :)

Cahayamata said... Reply Comment

kenape mcm i watak utama di dalam cerita ini?? hahaha.. by the way, saye mmg HANTU MANGGA!!!!!!

Tinta Emas said... Reply Comment

Mangga free sape yang tak mahu, sekarang harga mangga pun mahal...kalau saya dekat pun saya nak mangga jugak!!!!

mcm mengidam pulak...