U Click Me...I Click U Back

Thursday, May 12, 2011

Bakal Isteri Keempat Salih Yakob

dikenali sebagai Emi

KUALA LUMPUR: “Abang comel, saya paling suka hidung dia yang mancung kerana itu juga antara kriteria lelaki idaman saya,” kata bakal isteri keempat pelakon, pengacara dan penyampai radio Sinar FM, Salih Yaacob yang hanya mahu dikenali sebagai Emi, 24.
Gadis manis dari Johor itu bakal disunting Salih, 50, sebagai suri hidupnya, sekali gus melengkapkan kuota poligami Salih yang sudah diamalkannya sejak puluhan tahun lalu.
Majlis perkahwinan pasangan berkenaan dijangka berlangsung selepas Aidilfitri ini berikutan kesibukan Salih mengurus kerjayanya ketika ini selain mahu menyelesaikan beberapa urusan mahkamah berkaitan urusan kebenaran berpoligami.

Emi berkata, walaupun hidung Salih menjadi antara tarikan padanya, namun dia tidak menetapkan kelebihan fizikal sebagai teras utama memilih suami, sebaliknya keikhlasan dan sifat dalaman seseorang lelaki yang sentiasa diberi keutamaan dalam melayari bahtera rumah tangga.

“Rupa paras perkara kedua bagi saya, lebih penting sifat dalaman yang ada pada diri bakal suami dan saya nampak ciri-ciri itu ada pada abang, malah dia banyak mengajar dan membentuk saya menjadi insan baik dalam mendepan

sumber : Oleh Maiamalina Mohamed Amin
maiamalina@hmetro.com.my

6 comments:

Alin Marlini said... Reply Comment

manis orangnyer...

Lizan said... Reply Comment

jgn laaa dia nampak sifat dalaman somi aku pulak...ishh.. tahniah la ya kat bakal pengantin baru ni

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

apa rahsia si salih yaacob nih ek..cun-cun pulak tu yg terpikat kat dia..sikit ms dulu dia nk kawen dgn gadis muda anak datuk tp terhalang rsnya..

Scya Lollita said... Reply Comment

wuuuu ,
kayo kayo !

'idun sa'idun said... Reply Comment

Hmmm.. :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

dah agak komen sy hilang kat sini gara-gara blogspot down haritu..sy komen semula ah..

apa rahsia salih yaacob ya..isteri dia semua cantik² belaka lak tu..