U Click Me...I Click U Back

Thursday, May 19, 2011

Aku dalam Program Jalan2 Cari Makan

As salam

baca tajuk jer semua sentap erk!!

aku bukan celebriti nak dipanggil makan sesama ngan mamat pengacara jalan2 cari makan tuh, hampeh la kalau dia nak panggil aku join program dia erk.. hahaha (perasan!!)

actually aku nak cerita pasal kisah2 yang dah basi, kisah aku bawak anak2 aku gi makan last week, tak sempat mengentrykannya (merosakkan bahasa je aku ni!!) kat sini, so ni baru teringat nak wat, forgetful sangat aku nih!! (sambil ketuk kepala sat)

kisah pertama ialah..

kisah aku pergi ke JJ Wangsa Maju nak menghantar barang air purifier aku yang enjinnya rosak, so after balik sekolah, setiap Selasa sek aku balik awal kul 6, so lepas balik masak2 semua, aku keluar selepas Maghrib, terus gi hantar barang rosak tu, then usha2 tempat makan kat ground floor, kot2 tak ramai ummat, tengok2 ok2la, masih banyak tempat kosong, yang syioknya aku tengok booth makanan yee mee kua semua tuh harga dia murah lagi than dulu2, course dah lama giler aku tak makan situ, so aku order 2 plate je, kongsi2 sebab kami semua dah membedal nasi kat rumah, aku order 2 yee mee coz anak2 aku tak makan kalau aku order yang lain, so membedalla kami 4 beranak without Mr Hubby..

RM 5 hengget per plate, not badkan??




Ummi pun nak berposing gak.. nampak tak amirah showing her piece, hehehe

anak sulong - Alyaa

the 2nd one.. athirah

p/s : nantikan next entry jalan2 cari makan siri 2 @Little Wok Kicthen.. @Wangsa Walk..

2 comments:

Si DauN CeRi said... Reply Comment

wuwuwuu.. syiokknye kuar makan dgn famili.. ni jadi rindu ni..hehe



pssstt..akak2, cantik lah Alyaa..mesti ikut mak die ni.. hehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

hehe..ingat bebetol masuk program tuh tadi..btw pegi jln makan-makan dn famili mmg best..