U Click Me...I Click U Back

Saturday, April 9, 2011

Segmen Weh! Kalau Aku Bukan Belogger


As salam

jom join segmen The Famous Abang Zam malam2 buta nih...hehehe

aku kenal blogger abang zam ni pun dari Bella Bell.. si sengal yang sangat jiwang karat... hahaha.. jangan mare dik.. nanti cepat tua da...

korang rasa kalau aku bukan blogger aku jadi apa erk??

mahu gilernya kot kalau tak jadi blogger dah.. nasib ada blog.. at least terubat je kesunyian.. muehehehe.. nampak sangat temberang!!

okeh... okeh.. serius.. kalau aku bulan belogger aku rasa aku akan menjadi seorang penonton tv yang tegar.. sure aku akan layan korea siri tu sampai lebam.. tak pun aku gi cari DVD korean series aku layan sampai lebam gak... sebabnya.. hanya dengan adanya blog jek aku rasa terisi masa aku dengan mentenet.. maknanya adala benda berfaedah aku buat bila aku mentenet.. selain dok facebooking yang sangat bOHSAN tuh.. okeh...pendek kata tanpa blog.. tak mentenet la aku ye...

sekian entry saya...


12 comments:

Bella Bell said... Reply Comment

hahhaa....saya memang sengal dan saya memang jiwang karat..lalalalla..

saya pon minat korea jugak! yeay~~huhu..

http://www.facebook.com/maria.bella.nordin

saya punya link facebook..tQ kak :)

aiman rashidd said... Reply Comment

btw enjoy live with it :)

HUHU

Abang Zam said... Reply Comment

haha..best la bella tu..rajin exposed belog orang lain..hehe..thangs to bella!

thangs juin..nanti abang review okay?

bagus lah dah bosan ngn fb..abang dah lama dah bosan ngn fb..pffft!

нαηιмQαtяυηηα∂α said... Reply Comment

Golek2+guling2 sini.. Hehe..

nadiemsharmz said... Reply Comment

golek2 dari segmen abg zam kebabommm tue...hehhee,...hepi bloging...hepi weeken....lalalalalal

mai la umah kite jgk ek...

Miss Dill said... Reply Comment

kalo tgk tb sampai lebam, akan jadi seperti panda. hihi

Miss Dill^^

akulahct said... Reply Comment

ala nape org suke korea nih... nape sy x suke... eee... pas nih nk suke korea gak.. leh geng ngan cekgu... hohoho...

~ tQ sudi dtg blog saye... rajin2 dtg la lg... hikhik...

Revablogspotlive said... Reply Comment

ai pun suka korea jugak!!

tp,,
lg suka bbila dpt tgk..
cit nustan dulu2..
keh3..

missSandwich said... Reply Comment

korea?? jepun?? aha!! Nape kami minat filem mereka?? Sbb ske d way they thinking..sometimes, ad plot yg xley nk djngka..xcm cte tempatan..=)

Mat said... Reply Comment

kirim salam sama 3 nur. :)

ummi ralit ngat ngan blog ni. Hehe

Novelgurl said... Reply Comment

hehe..jom layan korea sme2 ^_~

♥sophie♥ said... Reply Comment

yeah geng ! jom tgk korea sesama :D
hello singgah and follow sini !
dr blog abg zam :D
http://sophieeliscape93.blogspot.com/2011/04/segmen-weh-kalau-aku-bukan-belogger.html