U Click Me...I Click U Back

Saturday, April 9, 2011

Sapa kata Chekgu tak boleh enjoy / Giler2/ Sewel @ seangkatan dengannya

As salam

hari sabtu bersamaan dengan 9 April 2011

sadisnya aku bersekolah ganti hari ni.. ganti sempena Deepavali bulan Okt nanti.. cuti punya pasal sanggup la kan...

malas arr nak citer pepanjang.. aku dh cepat ni.. hari busy day.. nak ngemas segala bagai.. gosok baju pun belum coz biasanya aku gosok untuk seminggu terus.. tak tahu lak ada sekolah ganti weyyhh...

jom layan gambar giler2 aku sepanjang menjadi chekgu.. dah 3 tahun dah jadi cikgu weyhh.. memang tak lama la.. tapi rasa2 mcm nak pencen dah weyhh.. asik2 terpekik terlolong je dalam kelas.. suara selalu jadi ella tau... nyampah mak!!

semua gambar-gambar kat atas tuh gambar aku dan murid2 yang terpilih memasuki pertandingan BPMyscience anjuran KPM dan pihak British Petroleum (BP), di Kuala Selangor.. memang best dan happening.. even we tak menang pun.. tp still enjoyed!!

kenangan bersama murid2 kelas 5Cergas at SK Gombak Setia (sekolah lama aku).. sangat mencik..mencik bila ditukarkan ke sekolah lain masa tuh..

kenangan lawatan ke Zoo Negara tahun lepas.. yang bestnya lawatan ni di buat oleh aku kesemuanya.. daripada kertas kerja lawatan... borang lawatan.. menguruskan tiket2 dengan pihak berkenaan dan juga bas untuk ke sana.. ia merupakan pengalaman yang tidak dapat dilupakan...

kadang2 chekgu2 pun nak lepaskan tension gak.. ye dak.. kalau asik mengajar.. terjerit sana sini.. TENSION GAK BEB.. tak caya tanya cikgu2 luar sana.. kan.. kan..??

8 comments:

cik pulau said... Reply Comment

errkk.. cik pulau tak kata..
cik pulau tahu.. cikgu pun boleh enjoy..
jadilah seperti amna yang kita nak..
semua pilihan terletak pd diri kita,
nak jadi ckgu skema.. nak jadi garang. nak jadi ckgu yang cool..^^,

Chekgu Azrine said... Reply Comment

cik pulau - setujuuuuu!!

semoga cik pulau juga jd cikgu yang ceria2 jugak erk.. kalau asik marah2 tension gak weyhh.. naik darah aku.. hehehe

aiman rashidd said... Reply Comment

yeyeyeeeeehhhh

nak amik cikgu time degree :) HUHU

doakan ok :)

Kak Sam said... Reply Comment

Bukan senang kan jadi cikgu. Dulu masa arwah mak suruh jadi cikgu memang saya reject terus. Nasib baik mak tak murka.

Bella Bell said... Reply Comment

yeayyyy!!!cikgu macam saya pon gila2 jugak..weeee~~

Bella Bell said... Reply Comment

yeayyyy!!!cikgu macam saya pon gila2 jugak..weeee~~

~~Ticer Wann~~ said... Reply Comment

best ohh jadi cikgu.... :)) enjoy sama naik ngn bebudak... :D

ada mokhtar said... Reply Comment

happening betul =)