U Click Me...I Click U Back

Sunday, April 3, 2011

Menternak Lemak di rumah / Jom Makan Nasi Lemak

As salam

aku pinjam ayat power cik epal sat.. hehehe

today mai penyakit "M" yang tak mo blah2 dari diriku ini... syuh..syuh

aku dah tak de idea nak masak apa.. pagi tadi wat nasi goreng je untuk anak2.. coz nak banyakla pulak yang malam tadi punya..

pikir punya pikir.. timbul idea nak wat nasi lemak je.. senang baitu.. sebab kena masak nasi ngan wat sambal tumis bilis je.. done..

setakat rebus telur and potong timun apa ke susahnya.. hehehe.. senang kan??

taddaaaaaa.....
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
jangan ditanya kenapa tak de ikan bilis goreng ngan kacang goreng...

kan aku dah kata penyakit "M" datang menyerang... layan kan aje la kan??

JEMPUT MAKAN SEMUA!!

6 comments:

Chegu Zubir said... Reply Comment

sedapnyer...nk3

hehehhee

jom baca nih
Perkara Yang Kadang-Kadang Kita Perasan/Tak Perasan
Renungkan Sedalam-Dalamnya- "Jodoh"
Kenapa Lelaki Tak Kahwin????
Kejutan Dalam Perkahwinan
Adakah Aku Sudah Terkena Tempias Cik YUYU...

waliz said... Reply Comment

nasik lemak pun kenyang apa..
visit me at http://walizdiary.blogspot.com or
http://walizgarden.blogspot.com

klik2 apa yg patut yer..akak klik yours already..skali cukup.c u!

Si DauN CeRi said... Reply Comment

wuwuwuu.. mesti sedap akak masak.. antau le kat sy sket.. dah la ibu jauh.. sedihnye.. rindu masakan ibuu~

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Si daun ceri - siannya.. takpe..kat jakarta senang je nak dapat bahan2 untuk buatkan??

kenala buat sendiri.. hehehe

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Si daun ceri - siannya.. takpe..kat jakarta senang je nak dapat bahan2 untuk buatkan??

kenala buat sendiri.. hehehe

EB said... Reply Comment

Blh tahan sedap ni.. Adoi lapar.. Biar pn da mkn roti canai.. terasa plak nak mkn nasi lemak lg.. hehehe