U Click Me...I Click U Back

Tuesday, April 12, 2011

Alhamdulillah.. kembali ceria

As salam

kekangan waktu untuk menghupdate blog..

maklumla anak kecik demam and so cranky and semalam ambik cuti rehat khas (CRK) sebab nak jaga Amirah...

now alhamdulillah.. she is recovering.. dan kembali ceria... amin.. berkat doa kalian semua.. thanks...


semalam went to GH.. malam servis di sana sangat bagus.. cepat je dapat jumpa DR.. bkn apa.. demam malam td panas sangat.. so terus decided nak bwk gi GH untuk buat blood test.. tapi Dr cakap kena tunggu 2 hari tak baik.. then continue dengan blood test...

malam nanti update lain ye.. chekgu kena gi sekolah dah ni.. hehehe...

cikgu pun senang hati nak gi sekolah daa.. anak kecik dah sihat sikit... semoga tak panas dah badan dok ngan pengasuh nih...

Note : tak sempat nak BW.. kena bawak ke malam plak.. salam ceria semuanya...


4 comments:

mama tims said... Reply Comment

alhamdulillah..be good girl amirah..
eh rin bila kite nak ngedate..nnti aku balik tmn buga raya leh la kita date..

ardinihumaira said... Reply Comment

hepi2 selalu ^___^

Farrah Hasna said... Reply Comment

SMOGA AMIRAH SIHAT

Chekgu Azrine said... Reply Comment

thanks semua yang mendoakan ye..