U Click Me...I Click U Back

Wednesday, April 13, 2011

AKU Rindu Pada Kamu Sayang!!

As salam

semalam balik awal.. setiap selasa balik kul 6.. ohh.. sangat suka hari selasa.. sebab boleh balik awal.. dan boleh prepare dinner awal.. kebetulan sejak recently.. aku kuat betul makan.. kenapa erk.. keje aku melantak nasik jek.. tak tahula apa pasal

semalam jek aku teringin nak makan pajeri.. Isnin aku cuti menjaga amirah yang demam.. so aku bedal pajeri terung..(lupa nak ambik pic) dan aku juz goreng ikan masin.. ngan tumbuk sambal belacan.. done!!

sampai tahap Mr Hubby aku cakap.."banyak sangat dah abang makan nasik hari ni.. esok kena puasa makan nasik"... hahaha.. sebab Mr Hubby dah agak berumur.. so dia jaga makan sikit.. cuma bila Mr Hubby tak keje pagi.. aku masakkan makan tengah hari dia...

menu malam tadi simple je.. ALHAMDULILLAH

sambal tumis sotong...

sayur kobis goreng cincai2..

eh.. aku dah kuar tajuk daa... tadi nak citer benda lain...

nak citer pasal mood aku rindu-rinduan nak jumpa kekawan lama.. banyak la pulak kawan2 aku.. zaman UiTM.. then masuk UPSI.. lepas tu UKM.. all of them aku rindu.. tersangat.. bagus gak ada FB.. coz dapat tengok perkembangan kawan2 lama.. ada yang kembang.. ada yang kuncup.. hehehe.. macam2 ada.. termasuk la aku.. dah kembang gak nih.. hehehe...

sangat rindu kat dia orang ni.. hari guru tahun lepas di SKGS... sekolah lama aku.. masa ni konon2 budget artis.. siap buat flying kiss kat murid-murid.. cam bagus!!(persembahan pun macam harem!!)

masa tournament bowling sempena hari guru di Selayang Mall.. juara beb!!

teman gaduh.. kak asmah.. rindu kamu

kawan-kawan diploma berjumpa balik dalam majlis persandingan khairul dan nad... memang ramai giler le kekawan yang datang.. dapat lepas rindu teringat zaman2 nakal di UiTM.. its been so long we haven't met again...

ni geng UPSI... the pic was taken when we were at final year.. we were having dinner at Equatorial, Bangi.. and it was so happening... the theme was black and white.. u cant recognize me because I was at the back.. hehehe

LAST BUT NOT LEAST
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>

SI HAFIZ maharaja lawak sekolah lama aku... giler lama tak gaduh2 ngan dia... ntah sapa edit gambar dia aku dah tak hingat.. dorang tagged aku dalam FB... hehehe.. inila hasilnya.. aku gelak sorang2 depan PC...muahahhaa


6 comments:

ardinihumaira said... Reply Comment

sedapnyeeeeee :)

cik pulau said... Reply Comment

sangat best kalau ingat balik kenangan lalu,,
kan?

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@ ardini humaira - thanks... nanti kita masak lagi ye...

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@ cik pulau - tersangat best!!

Zyash said... Reply Comment

Rindu akak jugak...huhu.. Sedapnyer sambal sOtOng...nyam2..

Farrah Hasna said... Reply Comment

best tu