U Click Me...I Click U Back

Saturday, March 12, 2011

Yessszzzz...School's Out...but still busy..:-(

As salam

selamat bercuti semua kepada cikgu cikgi dan pelajar-pelajar semua, jangan main je, belajar jangan lupa okeh, ingat pesan cikgu anda!!

wah, kalau dah namanya cikgu, kompem kuat membebelkan..

korang2 cuti sekolah g mana??

aku lepak rumah jek, mengemas, membasuh, memasak, macam suri2 rumah lain buat, cuma ada satu lagi bebanan tambahan, iaitu menyemak kertas exam sains khamis lepas, got 5 classes to be done..okeh...(chaiyok2 azrine!!)

hari lambat membelek blog sendiri dan BW blog kekawan seperjuangan, kata nak jadi BA pun susah sebab silap2 hb berhabuk satu rumah, suami lari coz isteri tak masak, hahaha, camno nak jadi blogger tegar ni, hehehe...

tapi rumah nih tak leh gak biaq bersawang, kena gakla jenguk2 tengok bersawang ke belum, kalau2 rasa dah teruk sangat habuknya, baru la aku lap2 sikit, muahaha..

eh, melalut citer apa nih, ko ingat ko sorang je busy ke chekgu azrine, semua orang busy daa...cuma yang sadisnya cuti sekolah ni nampak gaya tak g memana, just lepak rumah je, mungkin isnin ni je nak g UKM sat ada hal tak settle lagi ngan nak g servis keta aku, kata Mr Hubby nak tukaq minyak hitam..

last week aku busy dengan exam anak2, exam sekolah, paper aku lambat lak, hari terahkir exam baru exam science, so terpaksa la semak waktu cuti, tapi alhamdulillah, berkat kesabaran aku mengajar anak kedua aku aka kakngah, dia mendapat hampir semua A dalam subjek yang diambil, syukur, tak sia2 aku bersengkang mata, membebel2, tarik telinga, serius, aku memang garang ngan anak2 when it comes to study, terpaksa la kan, kalau tak anak2 tak serius belajar..

okeh..okeh..dah melalut panjang...baru join segmen Ben Ashaari tadi...suka2

KORANG G MANA CUTI SEKOLAH NIH??

nampak gaya aku melepak menternak lemak je la...arghhh..bosan!!




3 comments:

cik pulau said... Reply Comment

selamat bercuti...
cik pulau tak cuti pun..
tak sabar nak cuti final nanti..lalala~ ^^,

Chekgu Azrine said... Reply Comment

hehehe...syiokk..sebab cuti lama

akak syiok sebab dapat rehat dari tension terpekik terlolong..muahaha

Cik Puan Fia said... Reply Comment

selamat bercuti dear...