U Click Me...I Click U Back

Thursday, March 3, 2011

Wednesdays - Hari Gerko Sekolah

As salam..

busy..tak berupdate blog..

just nak citer aku excited memakai baju gerko unit uniform Tunas Puteri semalam..

untuk pengetahuan, guru-guru sekolah rendah dan menengah WAJIB memakai baju unit uniform masing2 untuk setiap hari Rabu bagi menghormati Hari Kokurikulum Sekolah..

so kami hanya menurut perintah.. hehehe

me with friends at SK Taman Melawati 2

~dulu2 korang masa sekolah, sure ada unit uniform kan.. aku dulu Pandu Puteri.. mmg best dan aku aktif..korang pula unit uniform apa masa sekolah dulu??~


6 comments:

cik pulau said... Reply Comment

dulu cik pulau masuk macam2..
pbsm... pandu puteri.. briged bakti.hahaha...tak setia btol cik pulau ni..

waaahhh.. nanti msuk sek cik pulau nak masuk unit uniform apa ye??? lalala~ ^^,

Amy Syaquena said... Reply Comment

jemput join contest sinar raudah

http://sinarraudah.blogspot.com/2011/03/contest-resepi-pilihan-sinar-raudah.html

Zyash said... Reply Comment

wah...best'y...mesti teringat time zaman muda2 dulu...hehe.... Xpe, jiwa sentiade muda remaja...tak gitu...huhu

Chekgu Azrine said... Reply Comment

cik pulau - haah..akak suka je kalau baju2 mcm uniform ni..pakai ada semangat!!

sinar raudah - dah join

Zyash - hehehe...akak mmg sentiasa rasa muda gitu...

anisyafrina said... Reply Comment

hehe.. teringat masa kerja kat skola dulu.. :D

DaHLia said... Reply Comment

sis dulu kat sekolah Pengakap..join sebab minat so mmg aktif sampai Jamboree..

masuk maktab KPLI wajib ambil St John, xboleh nak tukar...

sampai sekolah kena pegang BSMM, memang langsung xminat, sb diri sendiri takut tgk darah2 ni actually. Tapi dr posting, kena jadi Ketua..susah kerja tanpa minat, tp nasib ada la jugak perubahan kecil yg dibuat. Tahun ni kalau tidak tahun ke5 pegang Ketua. ada cikgu baru posting, sis suggest GPK bagi dia, nasib GPK oke, memandangkan sis dah pegang GDM :D