U Click Me...I Click U Back

Thursday, March 10, 2011

Tudung Denim Tengah In Sekarang ni...aku suka..tapi...

As salam..

aku perasan sekarang nih..banyak peniaga2 tudung jual tudung denim nih...and sekarang tengah in sangat tudung ni...cuma rega tak berapa nak in la..muahaha...maksud aku boleh la dalam sebulan tu rembat satu je..kalau nak beli 2-3..macam tamak da la pulak erk...(wey..duit aku banyak habis kat anak2 punya keperluan..mereka diutamakan..so lebihan tu baru aku punya keperluan..melainkan Mr Hubby tetiba handsome sangat hari tu untuk belanja aku..hikhik)

kat fesbuk la aku pasan orang dah update tudung2 ni.. and aku tengok sendiri kat luar memang cantik and FYI..tudung2 ni kat luar lagi murah la compared to online... so better beli kat luar sebab boleh tengok dengan nyata.. jimat duit pos laju..dan rega tak masuk pos laju pun dh mahal 10 hengget berbanding beli kat luar...so far aku tengok kat giant permata paling murah..berbanding dengan pasar malam rumah aku...huhuhu

inilah contoh tudung yang aku maksudkan... lawakan...

yang ni 1 of the choices.. and sekrang ni dah ada macam2 pilihan..yang polcadot rasanya the latest one...

sumber pic : Mr. Google (anda pun blh google untuk kepelbagaian jenis tudung denim)


p/s : anda suka tudung jenis apa??




5 comments:

Bella Bell said... Reply Comment

saya suka pakai shawl!hehehe~

Chekgu Azrine said... Reply Comment

bella : dulu akak layan shawl gak dik..skang dh tak de masa nak belit2..masa itu emas..maka dengan itu sarong2 lagi senang..kdg2 tak tengok cermin..hahaha

Dda Ly said... Reply Comment

saye suke je bermacam2 jenis tudung.tp nak membeli nye tu, tu la yang berjanggut..hikhik

meh ke rumah..
~kekasih hati chinta jiwa~
keep in touch ye..♥♥♥

Nora said... Reply Comment

memang nampak cantik, tapi pakai tak sure lagi best ke dak...

DaHLia said... Reply Comment

my sis ada satu tudung macam tu..
beli kat Uptown Kelana Jaya last 2 weeks..
daku jarang amat pakai tudung gini sebab rasa macam xsesuai dengan muka. Shawls pulak ikut mood. Kalau tidak, tudung bawal lah je jadi prioriti