U Click Me...I Click U Back

Sunday, March 13, 2011

Oh..Nasi Goreng...Oh....

Sila sambung... hehehe

takdela, dah tak tahu nak hupdate petang2 ni..so citerla pasal sarapan pagi tadi aku wat nasi goreng paling simple..coz lebihan nasi malam tadi terbanyak la...tambahan tengahari semalam anak2 husband aku yang beso2 (anak-anak tiri) datang singgah rumah aku, saje jejalan, as sorang tu mai dari Penang no...

dorang datang after lunch, so aku hidang simple2 menu jela..tak dan nak bergambar sebab Mr Hubby nak gi umah pak ndak kejap kat area2 umah aku gak, nak melawat sedara2 yang mai KL..

bosan betul weekend aku..hanya kat rumah je...

esok kot baru nak merewang2 selepas selesai urusan di UKM...huhuhu (ntah bila la nak habis erk)

nasi goreng untuk sarapan pagi tadi, just bubuh ikan goreng dan telur sahaja.. tarak hiasan ye..bedal je...hiasan2 bkn makan pun anak2 aku...

~SELAMAT BEKERJA SEMUA..CIKGU2..SELAMAT MEMBUAT TAHIK MATA ESOK K~



6 comments:

cacing said... Reply Comment

sedapnya!!! nak satu chekgu!

ieda said... Reply Comment

menarik nampak nasi grg tuu :)

Chekgu Azrine said... Reply Comment

cacing : boleh je..nanti cikgu pos..sila bg alamat..ada rezki tak basi la

ieda : simple je yang penting sedap

Zyash said... Reply Comment

seb abik zyash dah makan tau...huhu...meleleh bek nasi goreng ne...kalau ade kopok ikan lagi best...huhu

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Zyash - hehehe..erk...memang sedap tau (budget bagi leleh air liur zyash)

budak kampung said... Reply Comment

fuhhhh my feveret!!!nasi goreng kampong ayammm satuuuuuuuuuu


kalo tak malas,singgah la ayat2 bile nak mintak clash