U Click Me...I Click U Back

Monday, March 7, 2011

Korang Suka Tak Tengok Awan Dania??

As salam

topic hari ni meng"review" drama siri yang ada kat Malaysia, and the most popular one is Awan Dania.. dah Siri 3 tu kan??


sekarang ni semua orang dah siap2 tercongok depan TV tepat kul 9 malam semata2 nak tengok Awan Dania..ye ke??

dari Dania kerja dengan syarikat penerbangan biasa hinggala sekarang dengan syarikat penerbangan peribadi


sipnosis Awan Dania 3

Dania ialah seorang gadis tomboy yang bekerja sebagai pramugari di beberapa syarikat penerbangan Walaupun begitu, Dania berjaya menonjolkan sifat kesopanan dan lemah lembut seorang wanita menerusi kerjayanya sebagai seorang pramugari.

Pada mulanyaDalam Awan Dania Musim Ketiga , Dania menganggur kerana kontraknya telah tamat dengan FireFly dan kini sedang mencari syarikat penerbangan yang ingin mengambilnya bekerja.

Kebetulan, Dania hampir dilanggar oleh seorang Tan Sri dan beliau telah dilamar oleh Tan Sri untuk bekerja dengannya. Di sinilah bermulanya cabaran baru dalam hidup Dania yang terpaksa ditempuhi untuk membuktikan bahawa dirinya layak menggalas tanggung jawab tersebut walaupun mempunyai pengalaman yang cetek dalam menjalankan tugas sebagai kru kabin kelas pertama.

lawak betul la si Dania nih..hehehe

Awan Dania Musim 3
Tarikh bermula :
22 November
Hari Tayangan: setiap Isnin,
Masa Tayangan: 9 malam.
Episode: 26 episode
Pelakon: Scha Alyahya (Dania), Jehan Miskin (Benjy), Gambit Abdullah (Akmal Tan Sri Akbar), Mustapha Kamal (Rahman), Irma Hasmie (Fifi), Dynas Mokhtar (Zanita Bahri) dan Marsha Londoh (Idora Kamal).

~SELAMAT MENONTON YE~

5 comments:

✿ etiey erywan ✿ said... Reply Comment

memang kelakar slumber si scha ni kan.. muka pun boleh tahan

NabiLLa NaSir said... Reply Comment

lagu tema die sedap. hehe

TAYAR PANCIT said... Reply Comment

hai awak saye da join awak :) follow me back @ http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/rasmi-senarai-pasukan-f1-2011.html

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

tgk yg ist ajer..lps tu maleh dah..

salam kenal yer..tq sudi dtg singgah my blog..keep in touch..i click u to lahh..hehe

twinscraftlife said... Reply Comment

Hi! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com/