U Click Me...I Click U Back

Saturday, March 5, 2011

Kejohanan MSSD Peringkat Zon - Tahniah SK Taman Melawati 2 atas kejuaraan kalian!!

As salam..

wah, hari Sabtu yang merelaxkan.. sebabnya tak gaduh pergi sekolah untuk GERKO...manyak syiokk!!

actually dah lama nak update berkenaan dengan aku menjadi pegawai untuk Kejohanan MSSD peringkat zon di Sk Taman Permata tapi tak berkesempatan sebab lambat upload gambar2 daripada camera kecik ku iteww...

berlangsung selama 2 hari, mujur tak hitam mak..nyah!! kebetulan sekolah aku menjadi pengerusi untuk kejohanan ini, so aku dan cikgu2 yang lain mesti menunjukkan dedikasi kami terhadap tugas yang diberikan, btw, aku bertugas sebagai pengurus peserta.. dan aku rasa tugasan ini paling susah dan sengal sikit sebab bab2 nak memanggil setiap wakil sekolah berkumpul tu masalah sikit, so kami menggunakan kepakaran MC untuk menganounce peserta yang tak muncul2...hahaha.. jimat suara dan tenaga aku..mueheehe

DAY 1 - tersengih2 sebab murid2 panggil kami 'kakak" instead of "cikgu"..hehehe
(dalam hati ada taman..)

yang paling tak boleh blah.. peserta2 sekolah aku (SKTM2)..most of them semua terror berlari.. aku tengok depa lari macam ribut.. kaki panjang2 belaka.. dan merupakan satu kelebihan kepada sekolah aku untuk menjuarai peringkat zon hulu kelang..(tahniah, aku baru dpt tahu yang SKTM2 ranking ke-5 kot dalam daerah Gombak)

Wakil SKTM2 (perempuan semua pakai pink)..gempaq tak.. tengok kakila beb!!

Wakil SKTM2-panjang betul kaki dia!!

panjangkan kaki2 dorang ni...dasat..dorang lebih tinggi daripada aku.. tu baru tahun 5 dan 6.. nanti dah anak dara camne la gamaknya...

Yes...kami MENANG!!!

Alhamdulillah.. kami menang dan most acara larian 4x100m dan 4x200m.. even 100m dan 200m.. semua kami pulun...huhuhu..HEBAT!!(tumpang vangga!!)

Day 2 - kami kelihatan sangat ceria sebelum memulakan tugasan...hehehe

Sebahagian daripada murid2 lelaki SKTM2 yang menang

Sebahagian daripada murid2 perempuan SKTM2 yang menang...TAHNIAH to both of them!!


kenangan pertama menjadi pegawai la kiranya nih.. dan pantang larang untuk menjerit2 memberi sokongan kepada sekolah sendiri telah dilanggar dengan jayanya...sampai mereka tertanya2 cikgu2 sekolah mana la tergedik2 kat tepi balapan memberi sokongan...aku tak mengaku erk....HAHAHA

~TAHNIAH ONCE AGAIN TO MY BELOVED SCHOOL..SKTM2~

No comments: