U Click Me...I Click U Back

Saturday, March 12, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN


Mari-mari join segmen Ben Ashaari lagi...nak join klik SINI

cepat2 sebab tutup tengah malam nih...hehehe

Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas?

iyer..aku rasa blogger lelaki lebih ikhlas daripada blogger perempuan sebab orang lelaki ni mempunyai sifat lebih suka berterus terang...

Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?

mungkin tak mahu di kenali, dan mungkin juga sebab handsome sangat kot, hahaha

Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum ..

lelaki suka berblog mungkin kerana mereka rasa macho kalau mereka ada blog sendiri, selain daripada itu, mereka dapat melepaskan segala2 masalah mereka di dalam blog mereka sendiri, sebagai tempat melampias masalah dan lepas tu lega...

Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa ?

sudah semestinya sebab perempuan dalam dunia nih lebih banyak daripada lelaki, so sudah sah2 follower mereka adalah perempuan...hehehe..(ada kaitan ke??)

Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari ..

http://www.benashaari.com/
http://www.izamirridzwan.com/

Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ..

hmmm..apa dia erk...bloglist yang tersenarai blogger perempuan lebih daripada blogger lelaki...boleh??

6 comments:

cik pulau said... Reply Comment

tu dia aihh jawapan bernas... cik pulau puna da join..
tapi baru perasan yang cik pulau tak jawab soalan no.6..adoi.. nak kena edit balik ni... huhuhu

Chekgu Azrine said... Reply Comment

hehehe..akak tak dapat sangat join2 segmen ni..tapi suka2 cuba untuk berkenalan dengan lebih ramai lagi blogger di luar sana...

Chekgu Azrine said... Reply Comment

"dapat" = pandai

AdiSuda said... Reply Comment

amboiiii..nak bloglist pmpn ag bnyk no lau jd laki..ahaha

SiS NaD said... Reply Comment

SaLaM TeRJah DaRi BLoG aBG BeN... BaCeR PNDaPat CiKGu aZRiNe... JaWaPan Ke-6 SaNgaT MNaRiK!~ (^_____^)V

wana_wani said... Reply Comment

Salam TERjah DARI bLOG abg Ben..
macam2 jawapan ye..hehhee