U Click Me...I Click U Back

Monday, March 7, 2011

AKU NAK JOIN BLOGLIST BELLA

jom join bloglist SI Sengal yang jiwang...


aku suka giler baca entry si sengal nih...santai dan kelakar.. mungkin sebab dia masih muda remaja camtuh..so bahasa dia lebih santai berbanding dengan kita2 yang dah agak lewat remaja gitu...muhahahaha..(perasan..nak jugak kata remaja tuh..)
blog dia pun nama si sengal yang jiwang..so sure korang dah agak..dia ni mesti ala2 sengal..eh..setahu aku sengal nih macam ntah apa2 ler...macam ada skru tertanggal tang mana tak tau...(sila baca lenggok utara na)
psssttt..adik..akak pinjam sat gambar na..sat g leh depa tengok glemer betul si sengal yang jiwang nih...

aku rasa dia nih cikgu kot...so samala kita erk Bella..hehehe..(terus kamcing..terus letak akak dalam bloglist kan...hahaha..ayat tak boleh blah!!)

p/s : entry ini hanya entry lawak saya kepada cik bella...mind my language ye dik...semoga sudi letak akak dalam bloglist adik..hehehe


~SEKIAN DARIPADA CHEKGU AZRINE~

2 comments:

Bella Bell said... Reply Comment

thnx akak sebab sudi join..da listkan da :)

best entry..akak pon dah jd sengal macam saya ea..hehe ^__^

Chekgu Azrine said... Reply Comment

thanks adik..i likeeeeee.....