U Click Me...I Click U Back

Tuesday, February 1, 2011

Suai Kenal Blogger Baru - Edisi Februari


jom join segmen abang ben lagi

nak join klik SINI

Beri pendapat anda mengenai laman web ini : 1Tube

Jawapan : Eh, macam youtube la, tapi ini yang versi Malaysia kot..memang best and cool..and satu pencapaian yang baik bila kita ada 1Tube ni..at least ada persaingan yang sihat..

Berikan pendapat anda : DUNIA BLOG DI MALAYSIA SEMAKIN MENARIK KERANA .... tidak kurang dari 100 patah perkataan ..

Jawapan : DUNIA BLOG DI MALAYSIA SEMAKIN MENARIK KERANA semua bloggers diberi kebebasan untuk menukilankan pengalaman mereka, menyatakan pendapat mereka melalui penulisan mereka dan secara tak langsung dapat menjana pendapatan juga, insyaAllah..

1 comment:

Nadhirah-chan said... Reply Comment

huhu tak best la kan letak tube kat blakang tu . patut ganti la dgn ape2 yang bersifat kemalaysiaan ke . tapi bangga jugak ade anak malaysia yg buat benda ni :)