U Click Me...I Click U Back

Friday, February 25, 2011

Rindu Nak Belajar Lagi

As salam

wah... tajuk macam tak boleh blah gitu.. ko budget ko rajin belajar la kan..

eh..serius la.. aku mmg tak sabar dah nak sambung belajar lagi selepas selesai master aku kat UKM recently.. tinggal nak bentang kertas kerja kat seminar je belum lagi sebab tahun lepas jadual so packed.. cuma aku tengah fikir2kan untuk bentang di mana... so many choices.. cuma nak yang convenient.. sebab aku ni dah ada anak... payah kalau kena buat jauh2

tapi Mr Hubby bagi green lite untuk aku buat pembentangan di Universitas Bandung, Indonesia on this coming June.. but still thinking...hmmm... sebab pilihan yang ada adalah di USM tapi kena jadi survivor la..sebab kalau aku pergi bandung.. aku akan pergi dengan students master yang lain...kalau USM..sendiri2...huhuhu

tak tahula kenapa aku rasa recently aku dah malas nak mengajar di sekolah.. mungkin sebab aku mengajar murid tahun 2 dan pertama kali mengajar tahap 1 ni memang agak parah sikit sebab karenah dorang tu ada 1000 macam karenah.. dan nak melayan tu jenuh gak la... memang tension la sesikit.. sampai aku rasa hypostress aku makin menjadi2 lately, tengkuk aku lebih kerap sakit kalau aku masuk kelas Tahun 2 instead of mengajar murid2 tahap 2 masa di sekolah lama (SKGS)...

Kenangan Tahun 2009 menghadiri kelas sekolah dan masyarakat di Kolej Ibu Zain, UKM bersama rakan2 seperjuangan

my friends who same course as me Kak Zahiah.. missing u!!

we were waiting for Academic Writing class lectured by Prof Datin Dr. Amla

friends who share the same struggles

last lecture with Prof Datin Dr. Amla

the sociologists

kenangan-kenangan yang tidak akan aku lupakan...susah senang.. penat lelah.. bersengkang mata.. duit ringgit.. mengantuk masa driving.. jalan jam mostly Friday... semua akan aku abadikan dalam hatiku.. dan tak lupa to my beloved Mr Hubby for supporting me and thanks for lending me your shoulder to cry on... always love u and to my daughters...umi sentiasa ingat pengorbanan kalian... insyaAllah...

No comments: