U Click Me...I Click U Back

Wednesday, February 2, 2011

Contest Pantai by mr.K

jom join contest by Mr. K

nak join klik sini


ini ialah gambar aku yang gaya macam budak2 aka tak senonoh di Pantai Balok, Kuantan. Pada masa ni aku kena menghadiri kursus BpMyscience at Kuantan anjuran KPM dan BP bagi menghadapi sesi face to face...

kami singgah di pantai ini untuk makan tengahari sambil berkelah dan ternampak sebuah buaian terbiar, maka Mr Hubby menyuruh aku mencubanya dan mengambil gambar sebagai kenangan...

maka jadilah GAMBAR TAK SENONOH aku sebagai kenangan..sekali sekala being a childish kan..

aku tag : semua bloggers yang sudi drop by blog kecik aku nih...hehehe

No comments: