U Click Me...I Click U Back

Saturday, February 12, 2011

Comelnye Berbaju Kurung


jom join contest lagi nak...
contest ni dapat tahu pun dari sorang blogger yang sudi tag aku and bagi link suruh join contest
manala tahu ada rezeki..kita just syok2 masuk je sambil2 boleh promote my blog nih..hehehe

NAK JOIN KLIK SINI



inilah gambar yang dipertaruhkan...

Pendapat aku tentang baju kurung

1) belambak dalam almari baju aku sebab aku seorang cikgu, so nak tak nak aku kena gak pakai baju kurung untuk mengajar
2) aku sangat suka baju kurung sebab aku nampak kurus bila pakai baju kurung (ayat boleh belah!!..jgn muntah ijo sudah)
3) aku rasa aku anggun bila berbaju kurung (sila muntah hijau!!)
4) baju kurung sopan bila dipakai oleh semua wanita..
5) bila tiba time raya atau kenduri, baju inilah yang dicarinya dulu atau ditempah untuk dipakai.
6) itu jek pendapat aku tentang baju kurung dik!!(hehehe)

hm, aku suka2 nak tag...
1) mama zharfan
2) helda
3) Ummi Faris Haikal
4) Deqlis
5) Eysha

~HIDUP BAJU KURUNG SEBAGAI BAJU KEBANGSAAN KITA~

No comments: