U Click Me...I Click U Back

Monday, January 3, 2011

Terima Kasih Deqlis and Izamir Ridzwan

salam semua,

hari sangat penat sebab 1st day school and 1st time teaching in evening session..what a tiring day!!

tapi bila balik jer dari sekolah, bukak lappy, terus jengah blog yang dirindui...

hehehe...

alhamdulillah, sebab ada yang sudi menjengah blog kecik aku ni...

maklumla, blog aku ni sempoi habis, and tak de header pun, tapi aku ingat nak buat gak header satu hari nanti bagi nampak lawa sikit..

aku kena berterima kasih banyak sangat kepada 2 orang bloggers yang sangat aku kagumi dalam dunia maya ini iaitu DEQLIS dan IZAMIR RIDZWAN sebab kalau tak kerana mereka, tak de sapa nak jengah2 blog kecik aku nih, hehehe, many thanks to them, I am really appreciated it!!

to DEQLIS thank sebab sudi nobatkan akak sebagai Deqlis : 5 Follower Terawal Tahun 2011 dan ada sedikit review yang sudi deqlis buatkan dalam entry tersebut...thanks a lot...

sapa nak terjah entry tersebut klik SINI

dan untuk IR thanks once a again sebab berjaya menganjurkan segmen : jom terjah blog mereka ramai-ramai...dengan adanya segmen ini, para bloggers boleh mengeratkan silaturahim among them..rite??

thanks jugak sebab sudi senaraikan blog kecik akak ni di entry SINI

No comments: