U Click Me...I Click U Back

Tuesday, January 11, 2011

Tayar Meletop...

salam semua,


gambar ehsan MR GOOGLE

dah lama tak update blog, sory sangat busy dengan karenah-karenah birokrasi IPTA, maklumla, benda yang senang2, disusahkan pulak...haru!!

tapi, alhamdulillah, selesai sudah tugas hari ini setelah mengambil CRK, berbaloi ambil cuti hari ni, ALHAMDULILLAH once again...

huhu, nak cerita semalam on the way dr sekolah nak balik rumah, tayar aku tetiba meletop, mujur kami tak de apa2, boleh tak perasan lak tayar meletop, perasan pun bila singgah kedai nak beli lauk untuk masak malam...

dah la aku lapar dah tahap dewa, kena lak lepak lama kat situ tunggu MR HUBBY tukar tayar, citt!!

tapi dh setel g tukar tayar baru tadi, tengah2 bulan daaaa ko nak buat hal tayar wooo!!(sengkek mak nyah!!

1 comment:

Nad Nazira said... Reply Comment

huhhhh..naseb baik tade pape..hehe teringat tayar kete nad penah meletop gak kat hiway plus nilai..huuu..nasib baik tayar belakang..pastu benti tepi jalan nasib baik ade mamat india tolong tukarkan tayar ganti..:)


kopak jugak la kan poket bile kene ganti tayar baru.