U Click Me...I Click U Back

Sunday, January 2, 2011

Segment "Mari Terjah Blog Saya"



salam semua,

aku agak teruja dengan segmen yang dibuat oleh seorang penulis blog nih..kalau uols nak join boleh klik sini dan tinggal tak sampai sejam lagi nak tutup..cepat2!1

aku dah lama berblog since 2009 tapi aku PASTI ramai yang masih tak kenal lagi blog aku nih...

Followers : 16 ajek..:-(
UV : 6 ajek...heehhe (terukkan??)
Post entry : 199 since 2 years back

so dengan adanya segmen ni..dapatlah IR tolong mempromosi blog saya kepada bloggers di luar sana..insyaAllah...tujuannya hanya untuk meramaikan kekawan...


p/s : hopefully after this aku akan dapat ramai kawan2 dalam kalangan blogger...amin!! (tolong ye IR)

3 comments:

Echin Nadiossa said... Reply Comment

saya dtg terjah :).fyi utk senang org comment u bole disable word verification.tapi kalau xnak pun xpe :)

Chekgu Azrine said... Reply Comment

ok...nanti saya setting balik k..anyway thanks sebab dtg terjah..tq!!

bidadari said... Reply Comment

salam perkenalan cikgu..

selamat thn baru n selamat bertugas kembali..okehh!

http://atehqshe.blogspot.com/..yukk singgah my blog..macam2 adaaa...heheh