U Click Me...I Click U Back

Saturday, January 1, 2011

Azam Tahun 2011

salam 2011,

baru join contest "AZAM TAHUN 2011"



wah,jom kita senaraikan azam tahun 2011...


* nak ZERO dosa dengan suami dan menjadi isteri yang solehah!!
* nak lebihkan melayan suami dengan masakan
* nak kurangkan bebel2 kat anak2 (boleh ke??)
* nak lebih banyak simpan duit..insyaAllah..dah mula
* nak majukan kerjaya
* nak menjadi guru yang berdedikasi
* kurangkan stress dalam bekerja - be more cool person
* banyakkan tumpuan kepada rumah dan tangga..hehehe..sebab Master dah habis!!
* nak mendapatkan baby BOY!!


bergambar kenangan dengan anak lelaki sepupu aku di Kedah..

dalam banyak2 azam, azam ni yang paling aku dambakan...korang doa2kan la aku akan dikurniakan seorang anak lelaki yang sihat okeh...

giliran aku dah setel untuk Azam Tahun 2011..korang camne??

contest ini dianjurkan oleh Matjoe dan turut ditaja oleh Eyriqazz (rm 50) Kak Ina KL (cookies rm50) AbangEnsem (6 ebook, rm120), Kak Yon (3xrm10 topup, rm30) dan Tinihani (4 ribbon brooch, rm20)...

2 comments:

Matjoe said... Reply Comment

insyaAllah sy doa semua dpt dicapai especially dpt baby boy pulaks. sincere thank coz sudi join my contest.

jgn lupa like gambar di album fanpage matjoe nnti

Matjoe said... Reply Comment

btw, sabtu lepas tarikh tutup contest untuk entry azam tahun 2010.terima kasih kerana sudi join. contest utk like gambar azam 2011 masih berterusan sehingga
25th Jan 2011. saya ada sharekan cara utk 'like'di blog saya: Cara Like Gambar Facebook
Berikut adalah link untuk terus ke album azam 2011 di facebook page matjoe.com: Album Azam 2011