U Click Me...I Click U Back

Tuesday, December 7, 2010

Karenah my lit

salam semua,

update about my lil princess..

hmm, sekarang ni amirah sangat cranky, suka mengamuk tak tentu2 pasal especially bila tahap kemengantukkan dia dah tahap DEWA gitu, so dah tak tahu nak lepas camne, dia mengamuk giler okeh...

dah cukup 2 tahun setengah dah...

dah pandai sebut banyak perkataan dengan boleh buat ayat, tetapi sangatlah pelat okeh!!

soalan yang paling best tanya dia adalah.."adik anak sapa".. dia terus jawab "UMI"..sambil pandang2 kat abah dia..hehehe...(takut abah dia majuk)..and paling syok kalau saoalan tu abah dia yang tanya..terus dia curang kata dia anak abah..cettt!!

sekrang mandi semua nak sendiri, i meant, nak cebok sendiri, tak mo UMI dia cebokkan pun, kalau nak basuh poo poo dia, baru aku basuhkan, mandi sabun semua nak sendiri..even pakai pampers, nak tarik gam tu sndiri, nak lekat sendiri, nak pilih baju sendiri, nak pakai sendiri, butang pun nak sendiri, just imagine??

then, sekarang dia suka pilih2 baju yang lawa2 je..so jenuh aku sorok, jaket2 sejuk pun dia nak pakai tengahari buta pun, and the most her favourite is jeans, iye, seluar jeans, bila kami siap2 nak pergi mana2, sure dia akan datang tanya aku, mana seluar jeans dia..huhuhu...sungguh pandai bergaya okeh..(abah dia ckp ikut aku..yeke?)

tak perla dik, buat masa sekarang dia la pengarang jantung aku, buah hati aku, madu and racun aku..so layankan aje la...layannzzzz

No comments: