U Click Me...I Click U Back

Wednesday, December 22, 2010

Jalan-jalan Fahrenheit

Salam semua,

dah lama dah...since last 2 weeks kot pergi sini..

semata-mata nak tengok butik UNIQLO yang baru bukak...actually dah lama nak pergi tapi asyik bertangguh je...as teringin nak tengok keGAHan jenama pakaian dari JEPUN nih...

baru bukak 1 je cawangan di Fahrenheit, Jalan Bukit Bintang...

aku bagi 4 bintang sebab outfits dia memang best...and aku sempat rembat blouse, legging and underwear dia..selagi sales masih ada kata orang!!

hahaha...

kami pergi naik PUTRA sebab MR HUBBY tunggu kami kat Ampang Park...


3 sisters seem so excited to go there


whilst waiting for MR HUBBY to arrive, we managed to capture few pictures...


at Fahrenheit...upon arrival


my family...without MR HUBBY


my family...with MR HUBBY


berposing di pokok christmas...going to be CHRISTMAS eve...rite...


the sisters pun tak lepas peluang...POSING IS A MUST!!


at outside of Fahrenheit Mall


and again..posing at pokok christmas




p/s : seronok berjalan ngan family ni..kalau tak membeli pun..kita sopink tingkap aje okeh...

No comments: