U Click Me...I Click U Back

Wednesday, December 22, 2010

Contest Si Manjaku Comel

Salam semua,

pertama kali join contest dari Masyimalo's Heart dan jom reramai kita join contest ini...hehehe

contest Si Manjaku Comel...


sesapa pun boleh join...



Nama Anak : Nur Amirah bt Hj. Abdullah
Umur : 2 Tahun Setengah

syarat-syaratnya sangat mudah


1- jadi follower blog Masyimalo Heart nie..DONE

2- anda mempunyai blog sendiri... (tak mau orang lain punya blog taw)-DONE

3- buat satu entry berkenaan contest si manjaku comel ni dan sertakan gamba Si comel anda yang paling comelll skalik (yang ni wajib)- DONE

4- tampalkan banner kat atas tue kat side bar dan entry korang... (ni pun wajib gak)-DONE

5- last sekali tinggalkan link entry korang kat comment entry ni...DONE

6. Yang buleh join baby dari baru lahir hingga 6 tahun....DONE

7. tag rakan2 anda 5 org...DONE

Tarikh tutup ialah pada 25 December 2010, 2.30 p.m.

AKU NAK TAG

1) aznie - http://ajnie.blogspot.com/
2) Tini - http://www.tinihani.com/
3) Ayati - http://lovelyaniece.blogspot.com/
4) Helda - http://heldamegat.blogspot.com/
5) Makcik - http://makcikpc.adiema.com/

No comments: