U Click Me...I Click U Back

Sunday, October 10, 2010

... pelbagai due date.. bikin gilos

salam semua,

Lepaking at KLCC with the 2 daughters on 4th Oktober 2010


Raya dah habis, welcome Zulkaedah, till we will meet again Syawal, i am gonna miss you!!

hm, minggu yang sangat busy, macam-macam hal berlaku, aku tak mo cerita kat sini sebab sangat memalukan, tapi tersangat menjadi pengajaran kepada aku, serius!!

sambung cerita pasal kebusy-an

yup, maklumla dah nearly end of 2010, cepat je kan masa berlalu...

rasa macam sayang je nak tinggalkan tahun 2010 (banyak kenangan sadis beb!!)

sebab, aku rasa tahun ni merupakan tahun kemuncak kepada pengajian sarjana aku, yess, aku bakal menamatkan pengajian Sarjana Pendidikan (Sosiologi) by the end of this year, InsyaAllah, doakan ye...



kenapa aku cakap aku sayang??

sayang nak tinggalkan kekawan master yang sama-sama berjuang, bersengkang mata, berdiskusi bersama, menyiapkan kertas kerja, konsep, projek bersama, kelentong lecturers bersama-sama (yang ni apabila memasing tak siap kerja then mintak tangguhkan kelas, hehehe),saat paling indah ialah kena present kertas konsep, memang best, sebab aku rasa ini merupakan experience yang aku gained once when only i was a students. kalau mengajar ni satu pengalaman yang berlainan daripada membentang (my point of view ler)...

with Dr. Razak yang sangat sporting tetapi bila fasting month terus jadi unsporting sebab rasa lapar tak dapat makan kot, hehehe...


so disebabkan itu, bulan ni merupakan segala kemuncak aku sebagai seorang students, dengan mana nak kejar silibus murid-murid nak final by the end of OKT, dengan aku kena siapkan pembentangan dapatan kajian aku regarding leisure among teachers, and most important thing is KERTAS PROJEK bab 4 dan 5 yang bakal diayat oleh aku starting minggu depan...

itu baru hal pengajian aku, hal-hal sekolah, tak payah citer le, sure terkejut beruk aku kalau aku list out kat bawah ni, huhuhu, the nearer the end of year, the busier the me, hahaha (hypothesis sendirik bikik!!)

busy..busy ko pun ada hati nak posing konon2 ko hebat nak tunggang motor erk, tengok lesen ko ada??


ok okla...nanti sambung lagi citer lain dalam entry yg lain pulak (sambil perasan ramai readers yang akan baca)

til then...SALAM

No comments: