U Click Me...I Click U Back

Sunday, October 3, 2010

Open House Sana Sini...:-)

salam semua,

Semalam warga SKGS telah beramai-ramai atau katanya modennya berkonvoi bagi menghadiri rumah terbuka Kak Azrina di sekitar Gombak, berdekatan dengan sekolah kami.

posing sebelum bertolak ke rumah kak azrina


bab berposing, serah pada kami!!


setelah berjanji pukul 11.45 jumpa di sekolah, biasalah bila janji Melayu ni, drag sampai pukul 12.30 baru kami bergerak ke rumah terbuka tersebut.

dalam pukul 12.45, sampaila kami ke rumah Kak Azrina...



balik dalam pukul 1.45, hanta kekawan yang tumpang kereta, terus balik rumah untuk acara rumah terbuka seterusnya, hehehe.

supposedly, aku menghadiri rumah terbuka kekawan lama di Ampang dan satu lagi di Serdang, tak de rezeki sebab Mr Hubby kena outstation, so better for me just duduk rumah je, nak pegi drive sendiri jauh la pulak...:-(

malam pulak, anak-anak aku peringat katanya ada majlis sambutan hari raya untuk semua penduduk taman perumahan aku, kebetulan tahun lepas aku pergi, dulu-dulu ada buat, aku tak minat nak joint, tapi bila umur dan macam ni rasa better aku pergi, bukan sekadar nak melapik perut, tapi aku rasa perlu aku bercampur dengan jiran tetangga bagi mengikat silaturrahim, dah namanya kita duduk sekampung, eh, sebandar, ye ke?hahaha...



anak dara aku pun dah pandai posing skang ni, siap buat ayat, "nanti gambar ni Ummi masuk Facebook kakak ye"..boleh??


habis la episode beraya sepanjang Sabtu...Ahad punya citer di entry lain...k

salam..

No comments: