U Click Me...I Click U Back

Monday, May 3, 2010

ENTRY perap....

salam semua...

hmm, sejak ada mukabuku nih, aku merasakan makin malas betul nak menghupdate blog ni, sebab dengan muka buku, cepat aje maklumat tu sampai kepada kawan-kawan, pendek kata cepat dan sangat convenient digunakan, wah, ayat mempromosi facebook nampak...

eh, tapi betulkan??

nak habaq mai nih, lately aku selalu sakit-sakit kepala, migrain selalu datang menyerang tak kira masa, then mengganggu la jugak kerja-kerja aku, dan kadang-kadang tu terpaksa KIV kerja-kerja sekolah ngan master aku, mujur hanya tinggal kajian bebas je to be submitted, yang lain dah lama settled n submitted...

so sekarang ni tinggal dua papers aje yang aku nak kejar, dan insyaAllah tahun depan aku akan grad pada bulan OGOS, tepuk tangan untuk diri sendiri, hehehe...

anak-anak, alhamdulillah, semua sihat, minggu lepas, kakak demam tapi dua hari je, then dah sihat walafiat, syukur ke hadratMU, as minggu sebelum tu adik keciknya demam, mujur tak lama jugak, bukan apa, cikgu ni if nak cuti jaga anak, kena ambik Cuti Rehat Khas (CRK), so dalam setahun ada 7 hari jek CRK, so aku nak simpan untuk emergency cases, in case kematian ke, apa2 yg melibatkan emergency, mujur pengasuh amirah tak cerewet bab menjaga anak aku bila demam, alhamdulillah...

kenangan terakhir bersama kawan2 sarjana di UKM...bergambar kenangan with Prof Dr Amla


*******************

dapat award...thanks so much to aznie



1st time la kiranya aku dapat award ni, okla, at least ada yang sudi memberi kan...

*********************



aktiviti jalan-jalan bulan lepas tak banyak, jalan-jalan secara tak sengaja tuh mmg banyak, hehehe, tapi tak syok sbb kena tggl kakak-kakak sebab dorang sekolah, bawak adik Amirah aje, hmm, skang ni masa very limited , sabtu kadang-kadang terpaksa attend kelas tambahan untuk murid Tahun 6, then kadang-kadang sekolah ganti, haihh, hmm, bila masa nak spend masa with family nih?? ahad kompem busy ngan aktiviti housekeeping, huhuhu,acara WAJIB tuh, hehehe....





ok, got to go, i have 2 more classes to be thought, till then, SALAM...:-)

No comments: