U Click Me...I Click U Back

Thursday, December 10, 2009

bosannya...:-(

salam semua,

dah tak tahu dah nak buat apa, kerja umah dari sehari settled, cuma tahap bohsan tu dh sampai ke tahap gaban, bukan ler nak pegi jejalan ke apa, entah, mungkin kena muhasabah diri, lebih belajar bersyukur, baru tahap kebosanan ni lenyap kot...

setiap hari aku dok pikir apa la nak buat hari ni, esok nak buat apa, nak pegi mana, nak masak apa, nak ajak MR HUBBY window shopping, ada plak kejenya, dulu2 masa belum cuti sekolah, asik dok menghitung hari je, bilala nak cuti, nahhh, sekali dah cuti, ambikk ko, tak tahu nak buat apa dah??huhuhu, kalau kaya sangat, blh la terbang sana sini, malam ni kt london esok kat paris, hehehe, day dreaming, kehkeh...

okla, nak makan jap, anak2 layan UPIN IPIN, adala 10 ratus kali tgok, tp masih lagi nak tengok gak, aku skang ni lebih suka layan cite korea, tapi siang jela, bkn sepanjang masa pon, tak syok betul, main setengah jam je siri2 aku tuh, then dh kul 4 habis siri2 tuh, tak syok betul...

ok, sampai sini je, nak layan FB sat, heehhe, SALAM...:-)

No comments: