U Click Me...I Click U Back

Monday, November 2, 2009

Two Times Weekend Yang Happening

salam semua,

alhamdulillah kerja-kerja kat sekolah dah pun hampir selesai, sekolah pun dah nak sampai ke penghujung, hmmm, rasa sekejap je habis tahun ni, tak lama lagi merasa tahun baru la kita ye, 2010, syok jugak kalau tahun 2010 dpt 'rezeki' lain, huhuhu, (berangan)...

DINNER JUBLI EMAS AT DYNASTY HOTEL - 24/10/2009

adakan aku cerita berkenaan dengan sekolah aku bakal menyambut jubli emas, jadi pihak sekolah dengan jayanya telah mengadakan majlis makan malam merapat kasih, huhuhu, nama kelas gitu, mmg happening ler, cuma yang terkilan mmg tak sempat nak posing banyak2, ada yang posing entah ngan camera sape ntah, hehehe, then dh bwk mr hubby, kompem nak balik awal, huhuhu, biasala, my abang ni pemalu sikit (eleh)..

ni aje antara gamba2 yg sempat diambil...:-)...(tu pun dr camera kekwn..credit to them)






HI-TEA AT CHORUS - 25/10/2009

then esoknya pulak, acara makan-makan disambung lagi di Hotel COrus, huhuhu, jom makan lagik, layan gamba ye, majlis ini diadakan untuk para pengawas sekolah aku, so mmg best giler la layan makan kat sini, depa punya dishes were so happening, siap tukar2 menula, dok sekejap jek dah tukar menu lain, kelas gitewww!!!











HARI KARNIVAL SKGS - 31/10/2009

huhuhu, mmg memenatkanlah, tapi alhamdulillah, sold out woooo!!!

layan gamba jela, tak mood la nak cite, hehehe, ngantuks nih..


alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5399362051875639010" />







No comments: