U Click Me...I Click U Back

Thursday, September 3, 2009

My Little Precious...AMIRAH

salam semua,

dah lama rasanya tak bercerita psl anak kecik aku, la dolce amirah, huhuhu

budak kicik ni sekarang dh sangat suka mengamuk yek especially bila dia tak cukup tido plus masa kami ada kt umah mak aku, kompem dia akan cranky2, nak berkepit jek ngan aku, then ngan sapa2 pun tak mo even sebelum2 ni dia mmg suka mcm PAKSU dia le, huhuhu.

so kalau berbuka kt umah mak aku, mmg tak berapa nak ringan tangan le jdnya aku, sbb terpksa kelek dia kesana kemari, adoiiaaiii!!!

hah lagi 1, amirah skang ni dh pandai menari, pantang kita nyanyi n suruh joget, terus jek dia goyang2 kepala dia, hentak2 kaki, mmg kelaka gaban le dia menari (tersengih), hehehe...

apa lagi yek, ermmm, suka kacau aku kalau tgh buat keje pakai lappy, siap dia nak tekan2 le keyboard lappy aku, adusss, agak payah le aku nak buat keje ke, mentenet ke kalau dia tak tido n segar bugar, huhuhu, kdg2 dia behave jek, tp kena bg dia something else le, bg dia asyik sikit, so tak le dia ingat nak kaco umi diakan..



No comments: