U Click Me...I Click U Back

Saturday, September 5, 2009

15th of Ramadhan

salam semua,

hmm, dh lama tak update psl berbuka pose, nothing special pun, as mostly berbuka ala kadar jek, khamis n jumaat ada kelas kt UKM dh mmg kompem kena berbuka di luar, pun belasah mane tmpt yg sempat nak benti utk berbuka selain bwk bekal kurma dlm keta khas utk berbuka, huhuhu.

banyak keje menimbun2 ats kepala utk diselesaikan, mana lagi ngan keje sekolah, pastu assignments belambak2 belum settle pun lagik, adoooiiaaaiii, sampai tahap tido pun termimpi2 tak siap lagik assignments, pastu dh ckp dlm hati tak mo pikir2, tapi pikir jugak, argghhh!!!

camni rupanya letih further study yek??

bukan nak merungut atau mengeluh, tapi hanya manusia2 yg senasib ngan aku jek faham, mane masa ngn anak2 lagi, keje umah, keje sekolah, sakit pening family, smua kena ambik tahu dlm satu2 masa, yela dh menjadi my responsibilitykan, sapa suruh dh beranak pinak baru gatai2 nak belajakan??? hah rasakan, hehehe.

assignment yg ada belum di submit ada 5, 2 subjek PA(1), kertas projek 1, 2 assignments sek dan masyarakat, adusss, leh ke settle ni before end of this sem, hmm, kalau diingat previous sem pun, cam gini gak byknya assignment tapi still maintain siap, hehehe, cuma pangai suka buat last minute tu yg aku kena ubah tuh, bukan suka2 buat last minute, tapi cuba kejar masa yg tak terkejar, huhuhu (alasan!!!)

ni pun dok tgh siapkan kertas kerja related to isu pendidikan di Malaysia, aku kena present on this coming Thursday, ni bila tension jek aku mulala merapu2 kt blog, lawat blog kekawan, visit FB aku, tu kes tensi la tuh, tensi gaban seeyyyy!!!



dah2 benti merapu, gi siapkan keje nuh...

No comments: