U Click Me...I Click U Back

Thursday, August 27, 2009

Updates berbuka hari ketiga, keempat dan kelima

salam semua,

Hari Ketiga

hari ni aku berbuka di rumah mak aku dengan menu yg pelbagai, huhuhu, best giles, penuh meja, dan yang pasti, alhamdulillah!!!

Hari Keempat

lepas habis class tambahan terus gerak and fetched up amirah at pengasuh house then straight away to my house, tetiba mr hubby kol ajak teman dia jejalan kat KL, aduss malehnya, tapi dh diajak tuh, kang tak baik plak say no kan, so ku turutkan kehendaknya, hehehe.

terpaksa la bwk si kecik ku itu sbb takkan nak hanta balik umh pengasuh kan??

sampai KL kami jejalan maju jucntion, rupa2nya hubby aku dh bekenan blous kt nicchi butik, hmm, apalagi, aku rembat la 3pasang, maklumla kebetulan dh gajikan, hehehe.

then aku g usha jeans kt ROMP tapi tak de bekenan plak kt sg wang, so jalan2 jela, letih tak payah cite le, pastu tgok2 jam nak pukul 4 lebey, apalg kelam kabut le nak balik umahkan, then melekat plak kt jalan bukit bintang menuju ke jalan raja laut as hubby parked keta aku kt sana, so bermula la operasi melekat kerana jalan jam, cittt!!

hubby aku tanya, camne ni, dah melekat ni, nak balik masak for berbuka mmg tak dan dah, so hubby aku mcm frust plak sbb tak bwk anak2 aku yg lain utk berbuka kt luar, hmm, nmpk gaya kena bayar le balikkan, as kami mmg takkan berbuka kt lua tanpa anak2 semua ada, huhuhu.

so lepas bincang2, kami terpksala membuat keputusan (cewah, ayat??) utk berbuka je kt KL, sbb nak bg relieve jam dulu, baru gerak balik umah, hmm, kalau tak maunya berbuka dalam keta, so better ambik proper approach cari tempat makan utk berbukakan??

then hubby aku swh aku g booking mane2 tmpt dulu, sementara dia cari parking, so at the end, berbuka la kami di luar, impian aku ngan menu2 pelbagai dlm kepala utk dimasak hari ini terus hilang, huhuhu (impian tggi menggunung ni selalunya tak jd org kata, betul ke??)

Hari Kelima

ok, semalam la ni kan, aku just berbuka ngan anak2 jek kt umah, menu, ayam masak merah, sayur goreng, murtabak (tunjuk), agar-agar sirap, air soya bean panas, so sedap n alhamdulillah!!!

No comments: