U Click Me...I Click U Back

Sunday, August 23, 2009

Hari Pertama - 22/08/09

salam semua,

lambat update..

hmm,hari pertama ramadan tahun 2009 ni, aku menghadapi presentation di UKM, membentangkan analisis kritikal berkenaan dengan 5 prosiding yang di ambik bertemakan cabaran guru di alaf 2020, hmm, tajuk agak interesting, tp bahana pembentangan semalam masih terasa lagi, siap DR Zamri buat lawak plak masa pembentangan aku, hehehe.

ok, lama gak anak2 dan mr hubby terpaksa tunggu dalam keta, tq ye abang kerana sudi jaga anak2, eventhough letih berpuasa tapi dapat melayan karenah anak2 semua. mujur kakak dan kak ngah pose, so tak de la risau dorang lapa ke takkan.

then kami terus ke KL operasi mencari makanan di Kg Baru, konon2 nak singgah beratur for bubur lambuk, tp bukan rezeki kami kot for yesterday, as jalan jam giles, so kami singgah mcD untuk tapau bubur for amirah sekejap, lapa dah anak aku ni, dok togok susu jek, mana jadikan amirah???hehehe.

then decided to go back home, singgah beli kuih-muih kat bazaar ramadhan kt danau kota jek, then aku ckp nak goreng mee special, so cukupla kot habuan utk berbukakan. lepas settled beli2 apa yg ptt, singgah pasar basah utk beli mee ngan daging utk aku masak.

itu je la cite kami berbuka pose semalam, piccas terlupa nak snap, sbb sibuk sangat menyiapkan meja makan utk hidangan berbuka, semoga 29hari pose akan datang menceriakan anda semua, selamat berbuka!!!

No comments: