U Click Me...I Click U Back

Saturday, August 1, 2009

1st August 2009

salam semua,

today dah mulanya bulan Ogos yek, cepatnya masa berlalu, tak sampai sebulan lagi kita nak menyambut Ramadhan, tak saba plak rasenya.

letih balik dr berkursus di Kuantan bg menghadiri face to face session with BP pun belum reda, tapi aku kuatkan semangat jugak utk ke sekolah esoknya tuh, pdhal as planned nak ambik crk, tp laki aku swh simpan utk emergency cases ke apa ke, yela, cikgu mane blh apply cuti sesuka hati kalau u olls nak tahu, hehehe.

actually nak cite psl g Kuantan last Wednesday, tapi gamba tak sempat nak upload semua, sempat separuh jek, so gambar tak berapa byk le. so tggukan entry kami ke Kuantan yek.

hari ni aktiviti aku, berLADAP di sekolah, kursus pentaksiran PEKA, utk guru-guru Science, tp sekejap jek berkursusnya, selebihnya kami bercerita pengalaman beranak le, anak susah nak jaga masa pantang, n mcm2 lagik yg langsung tak related, okeh, muahaha. apa daaaa, ni la akibatnya kalau buat in house ngan colleague sendiri, huhuhu.

semalam ada kelas kt UKM, lambat sikit habisnya, nak dekat kul 9mlm, sbb ada 2 presentation mengenai isu pendidikan oleh cikgu shamsul dan aku sndiri. aku membentangkan isu ttg H1N1 melanda sekolah dan sekaligus menganggu sistem pembelajaran dan pengajaran di sekolah. mujur jugak aku bwk Atirah meneman aku, or else bosan tahap gaban le aku sorang2 nak mengadap jalan dr Bangi ke Taman Melati, ngantuk toksah kira le.

ni plak tgh bosan giles, anak-anak dara aku dihangkut oleh Tokayah depa g mandi sungai kt area Gombak, tp dh lama balik, since aku dh lepak umah aku, sat2 g le aku g ambik dorang kt umah parents aku. skang ni dok melayan si kecik yg so cranky tak tahu nak cite camne, asik dok nangis jek. aku pun tak tahu psl apa, heh?

was taken when she having fun with her sis at hotel room in Kuantan (suka ikut2 apa yg org buat, lepas tu kompem dia buat gak such as tekan2 benda tu)

No comments: