U Click Me...I Click U Back

Friday, June 5, 2009

done...!!!

salam semua,

yeayyy...dh boleh merasai cuti sebenar-benarnya, alhamdulillah dah berjaya menjalankan tugas menggantikan cikgu yang tak dapat attend kelas tambahan UPSR utk subjek Sains dan Maths, dan syukur jugak, at least murid-murid Tahun 6 dapat manfaatkan masa cuti ni untuk menambah ilmu yang kurang dan manfaatkan jugak duit mak pak depa yg dh dibayar utk kelas tambahan...hehehe

dan aku dh mulakan tugas marking exam paper yang tertangguh, menggantikan tidur yang tak cukup, weekend, attending old friends wedding, insya Allah, and maybe going to window shopping (jalan2 jek, dh pokai, hikhikhik)

p/s : nak pegi book fair kat The Mines this coming Ahad, nak tgok meriah tak pesta buku kat sana, hehehe. JOM!!!

No comments: