U Click Me...I Click U Back

Thursday, June 4, 2009

Countdown

salam semua,

this will be the first entry in June...layannzzz

nak kata aku sibuk sangat, tak la as cuti sekolah ni, cuma aku busy dengan hal-hal sekolah, tak pe, esok dah last kelas tambahan Tahun 6, yeayyyy!!!

hmm, surat kemasukan ke semester ke3 UKM dah pun diterima semalam, depa suruh setel dulu yuran untuk sem akan dtg, baru blh register, as usual la kan, semua benda dlm dunia ni nak duit dulu baru nak bagikan..kan..kan???

merepek je aku ni, dh tak de benda apa nak cite, cuma tak sabar nak tunggu anak dara aku Amirah dh nak masuk setahun on this coming Selasa, huhuhu, tapi masih belum boleh jalan lagi, why ek???

Lilypie

No comments: