U Click Me...I Click U Back

Wednesday, May 20, 2009

Sambutan Hari Guru di SKGS - 18 Mei 2009

salam semua,

hmm...sambutan hari guru suppose on 16th mei lepas, tapi sekolah-sekolah di daerah Gombak mengadakan sambutan pada Isnin lepas bagi menghargai jasa-jasa guru di sekolah. alhamdulillah, walaupun tak mengharap hadiah dari anak-anak didik, tapi mmg tak cukup tangan nak mengangkut hadiah-hadiah yang diberi. thanks to my beloved pupils, even though i did punished them almost everyday, but i did it for their own sake juz for their future.

sedih gak cite psl anak-anak murid ni tapi aku mmg takkan bg peluang kepada anak-anak murid aku untuk mengada-ngada ngan aku, kdg2 aku pasan dorang nak bermanja dengan aku, tp aku just ignore it, buat-buat kering hati, huhuhu, have to. okla, tak mo cite panjang, aku tempek gambar-gambar untuk tatapan pembaca.

guru menyanyikan lagu tema hari guru..guru pembina negara bangsa




murid-murid memberi hadiah masing-masing kepada guru-guru


persembahan dari kami...guru Tahun 4...cayala


persembahan aci-aci bukak pintu by year 3 teachers


menunggu untuk poco-poco...yehaaa...




murid-murid yang setia menonton...


cikgu-cikgu giler glamour....huhuhu




sukaneka time...

No comments: