U Click Me...I Click U Back

Saturday, May 16, 2009

Amirah 11mos old....yeeehaaa!!!

salam semua,





letih sikit today, as pagi td ada kursus pembinaan item subjek sains UPSR kat PPD dari kul 8am until 2pm.

alhamulillah, amirah dh 11 bulan 1minggu, going to be 1 year old on 9th June, very soon rite?? tak saba rasanya nak tggu amirah setahun. skang ni dia boleh berdiri dan melangkah beberapa langkah sebelum menjunam kat atas org yang dekat dengan dia, apa daaa, suka suki jek.

dh tersangat la cengir bak kata org utara, nak habaq mai, suka gigit org nih, huhuhu, tak kena jek, terus gelupur sesuka hati, nangis tak yah kira le, mcm org cubit kuat-kuat, satu lg pangai dia, sapa-sapa larang dia buat benda-benda yg dia nak buat, dia cuba le nak gigit ke, kutir (cubit) ke, apa-apa balasan that she able to do it on that time.

dh tak boleh ckp agak kasar sikit, KOMPEM nangis, jiwang sikit minah kecik ni, ckp 'cannot' pun dh buat rupa sebik, rupa nak nangis, manja anak UMI ni. UMI doakan cepat le anak dara kecik UMI ni bejalan dan semoga sentiasa memberi keceriaan dan kebahagian kepada UMI dan ABAH selamanya...AMIN

No comments: